Klubnyheder

Skal du med til DM i SUP? Du kan godt nå det!

26. maj 2021, 13.03

Selvom du er helt ny, kan du sagtens nå at komme i form til at være med til DM i SUP, der afholdes i Sæby 14. og 15. august. 


Når vi kommer på den anden side af sommerferien, kommer de danske SUPere til Sæby, hvor der afholdes det første officielle DM i Danmarks Idræts Forbund-regi. 


Henover weekenden skal de øvede SUPere padle i tre discipliner: 

  • Sprint (ca. 200 meter for fuld kraft), 
  • Long distance (10-20 km) på åbent vand) og 
  • Technical Race (teknisk krævende disciplin, hvor der skal padles tæt og hurtigt i ca en halv time rundt om en bane ud for Sæby Søbad)

Derudover bliver der en lang række events for helt nye padlere. Blandt andet små how-to-clinics, hvor man kan få tips og tricks til at løfte niveauet fra nybegynder til øvet med mere fart og sikkerhed på board som følge - og et social paddle, hvor nye padlere tager en tur på vandet sammen med andre nye og padler en 3-5 km lang rute i Kattegat. Der vil både være instruktører og sikkerhedsbåde med på turen. 


Der bliver også mulighed for at hilse på den mangedobbelte verdensmester, Casper Steinfath, der deltager i stævnet og holder foredrag om nogle af sine vilde eventyr på et board. Han har blandt andet padlet fra Danmark til Norge og netop foilet på et board fra Grenå til Sverige. 


Foruden stævnet bliver der selvfølgelig også tid og lejlighed til at møde andre padlere fra hele landet, når vi laver surferfest lørdag aften. 


Også plads til dig!

I SUP Sæby træner vi flere gange om ugen, og der er altid plads til nye medlemmer. Hver tirsdag og torsdag mødes vi ved klubben på Sæby Søbad ved 17.15-tiden, hvorefter vi klæder om og gør klar til at blive briefet af trænerne i vandkanten klokken 17.30, hvorefter vi tager på vandet og træner til omkring klokken 19. 


Vi har alt udstyr (board, padle, våddragt, støvler og redningsvest) klar til nye padlere, så du skal bare huske badetøj og et håndklæde, så du kan komme i bad efter træning. 


Som klub hjælper vi nye medlemmer i gang og rådgiver, inden man går ud og køber udstyr. 


Du kan nå at være med til DM - sådan kommer du i gang!

SUP er så nemt at lære, at vi vover den påstand, at alle nye kan nå at blive så habile på boardet, at man kan blive god nok til at gennemføre stævnet, selvom man aldrig har stået på et board før. 


Alt du skal gøre er at møde op til vores træninger, så hjælper vi med resten.


Vi ses på vandet!